IZBERI NAJMOČNEJŠE ZAVAROVANJE NA SPLETU

Enostaven vodič za uporabnike
OnlineGorilla.com

Dokument

Naše vsakodnevno življenje je čedalje bolj tvegano in kompleksno, zato so tudi naše potrebe po varnosti iz dneva v dan večje. Zavarovanje sebe, svojih najbližjih in svojega premoženja nam daje občutek varnosti ter izkazuje našo odgovornost.

Zavarovalnice, ki so v oblikovanju svojih ponudb podvržene strogemu nadzoru države, za nas predstavljajo sinonim za varnost, miren spanec in učinkovito pomoč, ko jo bomo potrebovali. Je pa svet zavarovalništva lahko precej zapleten proces, zato je za povprečnega uporabnika vsaka pomoč v procesu sklenitve učinkovitega zavarovanja več kot dobrodošla.

Gorilla

OnlineGorilla.com - vaš pomočnik pri izbiri
najmočnejšega zavarovanja

Ena od takih pomoči je naša spletna storitev Online Gorilla. Preko te storitve uporabniki za želeno zavarovanje pridobite več ponudb različnih zavarovalnic, jih med seboj primerjate in izberete najustreznejšo za vaše potrebe. Omogoča vam jasen pregled nad posameznimi kritji, ki z mnogimi pogojevanji v drobnem tekstu velikokrat zavarovancu ob samem uveljavljanju police povzročajo sive lase.

Z uporabo spletne storitve Online Gorilla boste tako BREZPLAČNO:

 • Hitro in enostavno oddali vaše povpraševanje po zavarovanju,
 • Pridobili ponudbe različnih zavarovalnic v pregledni obliki,
 • Videli, kaj posamezna ponudba zavarovalnice vsebuje,
 • Posledično privarčevali veliko časa in velikokrat tudi denarja.

Kako do ponudb najmočnejšega zavarovanja na spletu OnlineGorilla.com?

 1. Najprej s pametnim telefonom poslikate iztekajočo se oz. obstoječo polico in jo skupaj s svojim e-naslovom in številko mobilnega telefona pošljete preko spletnega obrazca, ki ga najdete na OnlineGorilla.com. Tu nam lahko zaupate tudi svoje morebitne želje po spremembah kritij na polici, ki jih bo zavarovalni agent upošteval pri pripravi ponudb.

  Če zavarovanje sklepate prvič, nam namesto iztekajoče se police pošljite fotografijo dokumenta, iz katerega so razvidni ključni podatki potrebni za sklenitev police (prometno dovoljenje, kupoprodajna pogodba, oglas,…) in navedite svoje zahteve glede kritij.

  Ko prejmemo vaše povpraševanje, vas preko e-sporočila in sms-a zaprosimo še za potrditev vaše identitete, potem pa se lotimo iskanja ponudb za vas.

 2. Naslednji delovni dan vam preko e-pošte in sms-a pošljemo povezavo, na kateri vas že čakajo ponudbe različnih zavarovalnic. Te so razvrščene po premijah, z ožjim izborom in primerjavo vsaj dveh pa si temeljito lahko pregledate vsa kritja in izberete najboljšo.
  V primeru, da vaša obstoječa polica poteče kasneje kot v enem mesecu, bomo vaše povpraševanje shranili ter vam ponudbo poslali slab mesec pred potekom. Na ta način bo ponudba aktualna in pripravljena individualno za vas.

 3. Po vaši potrditvi izbrane ponudbe vas bo v najkrajšem možnem roku poklicala zavarovalna agencija, ki je to ponudbo izdelala in se z vami dogovorila glede prevzema originalne zavarovalne police ter plačila.

S tem bo vaše zavarovanje sklenjeno, vi pa brezskrbno na poteh svojega življenja. Čez leto dni, preden se vaše zavarovanje izteče, pa boste preko Online Gorille avtomatsko prejeli nove ponudbe zavarovanj.

Hvala, ker vas zanima OnlineGorilla.com in povejte o nas še prijateljem!

OG ekipa